DenHaagOrg

Puur Haags

Eerste Haagse Stadscafé ‘Wonen doe je zelf!’

Posted by Interniek on 20 June, 2017

Op dinsdag 4 juli organiseert de Haagse Stadspartij het eerste Haagse Stadscafé onder de titel: ‘Wonen doe je zelf!’. Dit eerste Haagse Stadscafé vindt plaats in De Grote Pyr, Waldeck Pyrmontkade 116 van 19.30 uur tot 21.30 uur. De aanwezigen krijgen ook een rondleiding door De Grote Pyr.

In dit eerste Stadscafé verkennen we of de wooncoöperatie een goed alternatief is tussen kopen en huren. Krijgt de Wooncoöperatie Roggeveenstraat navolging? Wat kunnen we leren van mooie bestaande voorbeelden in de stad? Hoe krijg je de beleidsmakers en beslissers mee in je plannen? Wat zijn de mogelijkheden en alternatieven? Hoe krijg je weer zeggenschap over je eigen woonsituatie? Bestaan er andere mogelijkheden dan alleen kopen of huren? Hoe bouw je je plannen verder uit?

Wie komen er?

Uitgenodigd zijn bewoners en bewonersorganisaties, de gemeente Den Haag, Platform Stad, Platform31, woningcorporaties, plannenmakers, enz.

Maar natuurlijk is iedereen die interesse heeft in dit onderwerp van harte welkom!

Andere voorbeelden in de stad zijn de Papaverhof, De Grote Pyr, het Pandercomplex, de Waterspin. Allemaal voorbeelden van Haagse Kracht waar we er graag meer van zien komen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: