DenHaagOrg

Puur Haags

Asielzoekers kosten NL huishouden 27 cent per dag

Posted by Interniek on 17 April, 2016

denhaag4u

Asielzoekers kosten NL huishouden 27 cent per dag

In 2013 vroegen 17.189 mensen asiel aan in Nederland
De kosten waren volgens de verslaglegging van het COA 348,4 miljoen
Dat is 20.269 per persoon.
Met   25,5% personeel en 22,7% aan gezondheidskosten blijft er 51,8% over aan huisvesting, afschrijving etc.

In 2015 vroegen 59.000 mensen asiel aan.
De kosten daarvan waren 800 miljoen
Dat is 100 euro per huishouden (8 miljoen) 27 cent per dag.
Parkeren in Den Haag kost €1,70 tot €4,00 per uur.
Tsja….

kosten asielzoekers

Dat zijn dan de kosten voor het eerste jaar.
Voor de kansrijke onder hen met een goede opleiding en aanpassingsvermogen zou dat geen probleem hoeven te zijn.
Het wordt pas problematisch als de minder goed opgeleide, jaren in de uitkering blijft hangen.

View original post

Advertisements

One Response to “Asielzoekers kosten NL huishouden 27 cent per dag”

 1. Henk Sonius Sr. said

  In de troonrede van 1979 sprak de toenmalige Koningin Juliana de zinsnede: “Ons land is vol, ten dele overvol”. Daarom werd al in de jaren zestig emigratie gestimuleerd en betaald.

  De staatsschuld bedroeg in 1970 ongeveer €.34 miljard. Nu bijna €.500 miljard. Daar de meeste landen nu lenen tegen 0 % rente moeten we met angst en beven de tijd tegemoet zien dat de rente weer 6 of 7% wordt. Dan zullen er voedselbanken op iedere hoek van de straat moeten komen, want een euro kan je maar een keer uitgeven.

  In 2009 was de berekening van vele bronnen dat de immigratie toen al ons 320 miljard euro had gekost. Is nu al een veelvoud van dit bedrag. Bovendien zijn de nieuwkomers onevenredig vertegenwoordigd in criminaliteit, fraude en bijstand.

  Onze vrijheid, tolerantie en een gezonde economie zijn al jaren geleden verkwanseld.

  Zeker met het in 1975 uitgebrachte Euro-Arabisch Memorandum. Met daarin o.a. bepalingen voor gunstige voorwaarde voor Arabische immigratie en verspreiding van Arabische en Islamitische cultuur in Europa.Ook op universitair en andere niveaus. Bovendien natuurlijk ook de overeenkomst om Israel te veroordelen en te boycotten.

  Intergratie komt er niet zolang de nieuwkomers zijn kinderen voor hun opvoeding (onze cultuur is alleen voor de euro’s goed) naar het land van herkomst sturen. De verhoogde kinderbijslag is ook nog eens een stimulans.

  Frappant is ook dat de de gevluchte nieuwkomer, zo gauw hij een verblijfstatus heeft gekregen, op vakantie naar zijn oorspronkelijke vaderland gaat. Daar zijn kinderen verplicht laat trouwen met een, door hen uitgezochte, partner en volgens zijn cultuur zijn/haar dochter(s) laat verminken.

  Door toestroom nu van bevolkingsgroepen die nooit aan werk kunnen (soms ook willen) komen zal armoede toenemen en het zaad van cultuurhaat ontkiemen. Binnen 10 jaar zal, zeker ook omdat aanslagen een gewoon patroon beginnen te worden, niet de Franse revolutie maar een Europese cultuuroorlog in de geschiedenis worden opgenomen.

  Mijn tijd zal het wel uitdienen en gelukkig zijn mijn kleinkinderen internationaal opgevoed. Dus zij zullen het ook wel redden. Helaas voor zieken, gebrekkigen en geestelijk minder bedeelden. Zij zijn nu al het kind van de rekening.

  Henk Sonius sr.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: