DenHaagOrg

Puur Haags

100.000 ste bezoeker van de Pier

Posted by Interniek on 31 July, 2015

De Pier in Scheveningen verwelkomt 100.000ste bezoeker

Vanmiddag heeft De Pier in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. Marion en Harm uit Groesbeekwerden door het team van De Pier in het zonnetje gezet en verrast met een uitgebreide lunch bij het pannenkoekenrestaurant en een shoot bij ‘Groeten uit Scheveningen’, de nieuwe fotobooth op De Pier.

Na de heropening van het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, de toren en Bungyjump Holland op zaterdag 18 juli is De Pier weer een drukbezochte Scheveningse attractie. Eigenaren KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep zijn blij met het hoge bezoekersaantal in slechts twee weken tijd en kijken er naar uit om ook de deuren van het benedendek met een breed scala aan ondernemers te kunnen openen. Vanaf dat moment heeft De Pier zijn bezoekers nog meer te bieden op het gebied van food, drinks, shopping en entertainment. Naar verwachting vindt de opening van de kiosken op het benedendek binnen een paar weken plaats.

100.000ste-bezoeker-De-Pier.JPGV.l.n.r. Marion & Harm uit Groesbeek, Jasper en Willem (namens de Pier BV), Foto: PR

Over De Pier

KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep kochten in oktober 2014 De Pier. Sindsdien is er met man en macht gewerkt om De Pier te renoveren. De Pier richt zich in de komende vijf jaar op de volgende vijf pijlers: eten & drinken, winkelen, sport & avontuur, cultuur & muziek en inspiratie & educatie. Daarnaast komt er een wisselend programma van events. De Pier is dagelijks toegankelijk van 10.00 – 22.00 uur, de toegang is gratis. Voor meer informatie www.pierscheveningen.com

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: