DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Wordt Struikelsteen Zwerfsteen?

  Struikelsteen George .J.L.Maduro Frederik-Hendriklaan 111 Den Haag Het is alweer een week geleden dat ik op Flickr een comment onder de foto van de struikelsteen van George Maduro kreeg met de vraag waar de steen precies lag. De vragenstelster Jacqueline M uit Wenen kon de steen niet vinden. Zij was op doorreis naar Wenen maar […]

  Gevelsteen A. Kerdijk aan onderhoud toe

  Het is alweer een tijdje geleden dat iemand mij een foto van een gevelsteen stuurde met de vraag of ik deze al eens gefotografeerd had en of ik wist wie erop afgebeeld werd. Ik moest de vraag met nee beantwoorden. Later stuurde hij mij een mail met de naam van de persoon. Het bleek om […]

  Bij het graf van Willy Derby

  Negen april aanstaande is het vijfenvijftig jaar geleden dat Willy Derby overleed. Willy wie? Willy Derby, één van de succesvolste zangers die Nederland ooit gekend heeft. Broer van Lou Bandy, ook zo’n in vergetelheid gerakend talent. Omdat zowel geboortedag (6 april) als sterfdag (9 april dus) niet goed uitkwamen in de agenda’s, was op 28 […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Omroep West verwijdert reacties

Posted by Interniek on 23 October, 2014

Ons bereikt het bericht dat Omroep West relevante reacties op haar website heeft verwijderd.
Bij het bericht van “beroving Storterbekerstraat” reageerde een Marokkaanse jongen die nogal wat schoolproblemen heeft.

Wij (Stichting Komp u ter hulp) probeerden die jongen te helpen met het plaatsen van een link zodat hij daarmee de info had, in vrij korte tijd weer op een redelijk niveau te zitten en kans op werk zou hebben.
In wezen bieden we hem een opleiding ICT aan van VMBO tot HBO, zodat de kans aanwezig is in te stromen in HBO Business IT en Management
En dan wordt die link verwijderd.
In de huisregels staat toch duidelijk

dat jullie (Omroep West) liever hebben dat er een linkje geplaatst wordt in plaats van de hele Wikipedia te copy pasten.
Niet relevante linken worden verwijderd.
Gezien de algehele problematiek in de Schilderswijk is onze link hartstikke relevant.

We hebben dit bericht met het commentaar nog een keer geplaatst. En het werd weer verwijderd.

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

Reactie Omroep West:

Je vraagt waarom we je reactie verwijderd hebben. Dat hebben we gedaan omdat de reactie(s) niet voldeed aan de volgende huisregel:

· – Probeer je reactie zoveel mogelijk over het onderwerp van het bericht te laten gaan. ‘On-topic’ noemen we dat. Af en toe een klein zijspoor inslaan moet kunnen, maar als het zwaar uit de hand loopt sluiten we de discussie.

Zie hier de reactie die ‘niet ‘On-Topic’ zou zijn.

http://www.komp-u-ter-hulp.nl/Logius/ICTU.htm

Het verwijderen van die link als helpende hand, was totaal niet in het belang van het kind. Want juist wat die jongen aangeeft is de kern van de ellende in de Schilderswijk.

Advertisements

One Response to “Omroep West verwijdert reacties”

 1. ON-topic is dan kennelijk dat je in de Storterbekerstraat moet wonen om te mogen reageren ???? Waarschijnlijk is ook RTVWEST de weg kwijt !!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: