DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  The Finest of Ockenburgh

    Aan de Kijkduinsestraat is een nieuwe  stadsuitbreiding gekomen, klein wijkje met nieuw huizen. Er werd een in en uitrit  gemaakt en de eerste bewoners maakte er gretig gebruik van. Ruim een jaar later werd de inrit opgebroken en opnieuw bestraat , waarom tevens de stoeptegels werden vervangen,en met gewone straatstenen werd aangelegd is mij een […]

  Femoesa maakt een nieuw portret

  Kwam zondagmiddag onverwacht de kunstenaar Femoesa tegen ,hij was van plan om een portret te gaan maken maar keek ook even naar eerder werk dat aan dit lange hek is bevestigt of er nog iets te repareren viel. Gerard begon met een lijn te plaatsen en van daaruit werd het portret opgezet We hebben gezellig […]

  Capel der timmerlieden

  Het is alweer een tijd geleden dat tijdens de Opuh Koffiemorgen de dichter Hoss Wilstra het had over een schuilkerk in het Oog in ‘t Zeilstraat.Ik ken de buurt een beetje maar van een schuilkerk in die straat had ik nog nooit iets gehoord of gezien.Op het internet speurend kon ik wel schuilkerken vinden maar niet […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Omroep West verwijdert reacties

Posted by Interniek on 23 October, 2014

Ons bereikt het bericht dat Omroep West relevante reacties op haar website heeft verwijderd.
Bij het bericht van “beroving Storterbekerstraat” reageerde een Marokkaanse jongen die nogal wat schoolproblemen heeft.

Wij (Stichting Komp u ter hulp) probeerden die jongen te helpen met het plaatsen van een link zodat hij daarmee de info had, in vrij korte tijd weer op een redelijk niveau te zitten en kans op werk zou hebben.
In wezen bieden we hem een opleiding ICT aan van VMBO tot HBO, zodat de kans aanwezig is in te stromen in HBO Business IT en Management
En dan wordt die link verwijderd.
In de huisregels staat toch duidelijk

dat jullie (Omroep West) liever hebben dat er een linkje geplaatst wordt in plaats van de hele Wikipedia te copy pasten.
Niet relevante linken worden verwijderd.
Gezien de algehele problematiek in de Schilderswijk is onze link hartstikke relevant.

We hebben dit bericht met het commentaar nog een keer geplaatst. En het werd weer verwijderd.

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

Reactie Omroep West:

Je vraagt waarom we je reactie verwijderd hebben. Dat hebben we gedaan omdat de reactie(s) niet voldeed aan de volgende huisregel:

· – Probeer je reactie zoveel mogelijk over het onderwerp van het bericht te laten gaan. ‘On-topic’ noemen we dat. Af en toe een klein zijspoor inslaan moet kunnen, maar als het zwaar uit de hand loopt sluiten we de discussie.

Zie hier de reactie die ‘niet ‘On-Topic’ zou zijn.

http://www.komp-u-ter-hulp.nl/Logius/ICTU.htm

Het verwijderen van die link als helpende hand, was totaal niet in het belang van het kind. Want juist wat die jongen aangeeft is de kern van de ellende in de Schilderswijk.

One Response to “Omroep West verwijdert reacties”

 1. ON-topic is dan kennelijk dat je in de Storterbekerstraat moet wonen om te mogen reageren ???? Waarschijnlijk is ook RTVWEST de weg kwijt !!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: