DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Onbekende held

  Wandelend over de Mauritskade besloot ik de Nassaulaan over te gaan. Ik wandelde Takma’s bruggetje op en liep aan de huizenkant verder. Mijn aandacht werd getrokken door een koperen bord aan de gevel van Nassaulaan 1. Ik had het bord wel eerder gezien maar dacht dat het een naambord van het in dit huis gevestigde […]

  Knurft

  Dit is de afbeelding die ik krijg op Twitter wanneer ik Knurft Dijkshoorn aanklik. Ik was het alweer vergeten, maar medeauteur Roel zette een tweet Naakt met een brandende frituurpan – voortgetrokken door 12 sledehonden – dwars door een gletsjer rijden terwijl je het verzameld werk van Gerard Joling luistert is prettiger dan 5 minuten […]

  Den Haag op pelgrimroutes Santiago de Compostella

  Onlangs zag ik een klassieke Amerikaanse bus op het Kerkplein staan. Ik liep om de bus heen om hem rondom te kunnen bezien toen mijn oog viel op een bronzen Jacobsschelp die op het trottoir was bevestigd. Bij verder kijken zag ik dat er meer schelpen waren bevestigd … De Grote of Sint-Jacobskerk is onderdeel […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Omroep West verwijdert reacties

Posted by Interniek on 23 October, 2014

Ons bereikt het bericht dat Omroep West relevante reacties op haar website heeft verwijderd.
Bij het bericht van “beroving Storterbekerstraat” reageerde een Marokkaanse jongen die nogal wat schoolproblemen heeft.

Wij (Stichting Komp u ter hulp) probeerden die jongen te helpen met het plaatsen van een link zodat hij daarmee de info had, in vrij korte tijd weer op een redelijk niveau te zitten en kans op werk zou hebben.
In wezen bieden we hem een opleiding ICT aan van VMBO tot HBO, zodat de kans aanwezig is in te stromen in HBO Business IT en Management
En dan wordt die link verwijderd.
In de huisregels staat toch duidelijk

dat jullie (Omroep West) liever hebben dat er een linkje geplaatst wordt in plaats van de hele Wikipedia te copy pasten.
Niet relevante linken worden verwijderd.
Gezien de algehele problematiek in de Schilderswijk is onze link hartstikke relevant.

We hebben dit bericht met het commentaar nog een keer geplaatst. En het werd weer verwijderd.

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

reactie met link naar kans op werk opnieuw verwijderd

Reactie Omroep West:

Je vraagt waarom we je reactie verwijderd hebben. Dat hebben we gedaan omdat de reactie(s) niet voldeed aan de volgende huisregel:

· – Probeer je reactie zoveel mogelijk over het onderwerp van het bericht te laten gaan. ‘On-topic’ noemen we dat. Af en toe een klein zijspoor inslaan moet kunnen, maar als het zwaar uit de hand loopt sluiten we de discussie.

Zie hier de reactie die ‘niet ‘On-Topic’ zou zijn.

http://www.komp-u-ter-hulp.nl/Logius/ICTU.htm

Het verwijderen van die link als helpende hand, was totaal niet in het belang van het kind. Want juist wat die jongen aangeeft is de kern van de ellende in de Schilderswijk.

Advertisements

One Response to “Omroep West verwijdert reacties”

 1. ON-topic is dan kennelijk dat je in de Storterbekerstraat moet wonen om te mogen reageren ???? Waarschijnlijk is ook RTVWEST de weg kwijt !!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: