DenHaagOrg

Puur Haags

Repair Café bij stadsboerderij de Kakelhof in Loosduinen op 18 mei

Posted by @interniek on 29 April, 2013

Op zaterdag 18 mei tussen 11.00 en 13.00 zijn de vrijwilligers van het Repair Café Den Haag te vinden in stadsboerderij Kakelhof, Puccinistraat 215 (stadsdeel Loosduinen). Zij storten zich dan weer vol goede moed op de meest uiteenlopende reparaties, hierin bijgestaan door de eigenaars die zo ook het een en ander opsteken en de volgende keer wellicht het Repair Café helemaal niet meer nodig hebben voor het succesvol uitvoeren van een reparatie.

Of het nu gaat om een laptop, een broek, vest of ander kledingstuk, een lamp, een waterkoker of een fiets: onze experts zullen u met plezier en geduld bijstaan in een poging het door u meegebrachte item een tweede leven te geven. Reparatie (succes niet gegarandeerd) is gratis maar eventuele materiaalkosten moeten wel worden betaald. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met de eigenaar.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen kunnen bezoekers slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen desalniettemin wel rekening te houden met een wachttijd en bij grote drukte zijn wij soms genoodzaakt al voor 13.00 te stoppen met het inschrijven van bezoekers. Overigens doen wij ons best om de wachttijden niet alleen te verkorten maar ook te veraangenamen met koffie, thee, koekjes, een praatje en een leestafel.

Daarnaast is er 18 mei nog een heel bijzondere categorie reparaties. Professional Organizer Maddy-Devis Homburg zal die dag beschikbaar zijn om bezoekers met een mini-consult van zo’n 15 minuten een eind op weg te helpen in het ‘repareren’ van hun overlopende agenda, hun chaotische administratie of van de oneindige rommel in huis. Omdat het hier persoonlijke gesprekken betreft zullen deze vanzelfsprekend gehouden worden op een geschikte plek in of rond de stadsboerderij.

Meer informatie over het Haagse Repair Café kunt u ook vinden op repaircafe.nl/denhaag.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: