DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Den Haag op pelgrimroutes Santiago de Compostella

  Onlangs zag ik een klassieke Amerikaanse bus op het Kerkplein staan. Ik liep om de bus heen om hem rondom te kunnen bezien toen mijn oog viel op een bronzen Jacobsschelp die op het trottoir was bevestigd. Bij verder kijken zag ik dat er meer schelpen waren bevestigd … De Grote of Sint-Jacobskerk is onderdeel […]

  Kaderock 24 groot succes door mooie weer

  Zaterdag 1 juni beleefde het festival bij muziekcentrum Musicon zijn 24ste editie. De zon scheen volop en het was erg gezellig aan de Soestdijksekade in Den Haag. Het festival trok ongeveer 6000 bezoekers. Elke Hagenaar/Hagenees is wel een keer op Kaderock geweest. De sfeer is altijd goed op dit rockfestival met een uiterst diverse mix […]

  Akbar Graffiti Jam 2019

  Graffiti gemaakt door Jim Het is alweer veertien dagen geleden dat Akbar Simonse, vriend en graffitifotograaf merkte dat er iets aan de hand was. De lust om te fotograferen ontbrak en reageren op Flickr en Facebook leverde problemen op. Na een aantal bezoeken bij de huisarts werd hij doorverwezen naar het MCH Westeinde. Na wat […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Prostitutie naar Erotica Boulevard?

Posted by Interniek on 26 February, 2013

De volgende leegstaande Megastores? Maar dan in de eroticasfeer: EroStores dus als het ware. Projectontwikkelaar Mark Lucassen ziet er wel brood in achter de spoorboog Den Haag CS. De gehele erotiekwereld te isoleren buiten het centrum in een voormalige en tegenwoordig terugkerende industriewijk?!? Terwijl onze overheid op stap is in Zweden te zien hoe zij prostitutiebezoek hier wettelijk strafbaar kan krijgen, worden de prostituees als illegalen bijeen gedreven. En dat terwijl prostitutie een erkend beroep is.

Vóór je stemt, kijk en luister ook even naar het interview met initiatiefnemer op DenHaagFM.
Ook het idee van ‘Moeder’ Rivierenbuurt in AD 25.3.2013 (prositutie in leegstaande ambtenarentoren Schedeldoekshaven) is moeite waard te bezien. Optie 4 van poll.
En lever commentaar op je stem door op de resultaten te klikken.

Advertisements

6 Responses to “Prostitutie naar Erotica Boulevard?”

 1. Johan Metz said

  het eeuwige geregel van de overheiden de puriteinse?? (gemaakt) mentaliteit, van nederland ?een woord voor BA BA, moet je zien wat de heren doen achter gesloten deuren !!!!

 2. Dit plan inderdaad dus lijkt een tegenstelling tussen VVD en PvdA

 3. Heel vreemd dus: http://jandewandelaar.wordpress.com/2013/02/22/van-seksboulevard-tot-bedreiging-met-de-dood/

 4. interniek said

  In het AD van vandaag oppert An Verwaal (onderscheiden, Moeder van de Rivierenbuurt) het idee om de prostituees te verplaatsen naar de Schedeldoekshaven waar twee amtenarenkolossen leeg (komen te) staan. “huisartsen erbij. Een kappertje. Iemand die de nagels doet van de dames. Alles veilig onder één dak”. Zij moet er niet aandenken wat er met die meiden gebeurt als ze uit de straat weg moeten en de illegaliteit in gaan.

 5. bob said

  Het is tijd voor een nieuwe locatie.Doubletstraat en zuidwal zijn mooier zonder al dat gespuis wat er rond loopt in de avond.Beter om het allemaal op één plek te hebben waar niemand er last van heeft en de politie alles in de gaten kan houden.Gezonder voor deze mooie binnenstad.

 6. interniek said

  Laat ik nu toevallig ook in 2008 al aandacht hieraan besteed hebben en zie wat voor mooie reacties daar te lezen zijn.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: