DenHaagOrg

Puur Haags

Prostitutie naar Erotica Boulevard?

Posted by @interniek on 26 February, 2013

De volgende leegstaande Megastores? Maar dan in de eroticasfeer: EroStores dus als het ware. Projectontwikkelaar Mark Lucassen ziet er wel brood in achter de spoorboog Den Haag CS. De gehele erotiekwereld te isoleren buiten het centrum in een voormalige en tegenwoordig terugkerende industriewijk?!? Terwijl onze overheid op stap is in Zweden te zien hoe zij prostitutiebezoek hier wettelijk strafbaar kan krijgen, worden de prostituees als illegalen bijeen gedreven. En dat terwijl prostitutie een erkend beroep is.

Vóór je stemt, kijk en luister ook even naar het interview met initiatiefnemer op DenHaagFM.
Ook het idee van ‘Moeder’ Rivierenbuurt in AD 25.3.2013 (prositutie in leegstaande ambtenarentoren Schedeldoekshaven) is moeite waard te bezien. Optie 4 van poll.
En lever commentaar op je stem door op de resultaten te klikken.

6 Responses to “Prostitutie naar Erotica Boulevard?”

 1. Johan Metz said

  het eeuwige geregel van de overheiden de puriteinse?? (gemaakt) mentaliteit, van nederland ?een woord voor BA BA, moet je zien wat de heren doen achter gesloten deuren !!!!

 2. Dit plan inderdaad dus lijkt een tegenstelling tussen VVD en PvdA

 3. Heel vreemd dus: http://jandewandelaar.wordpress.com/2013/02/22/van-seksboulevard-tot-bedreiging-met-de-dood/

 4. interniek said

  In het AD van vandaag oppert An Verwaal (onderscheiden, Moeder van de Rivierenbuurt) het idee om de prostituees te verplaatsen naar de Schedeldoekshaven waar twee amtenarenkolossen leeg (komen te) staan. “huisartsen erbij. Een kappertje. Iemand die de nagels doet van de dames. Alles veilig onder één dak”. Zij moet er niet aandenken wat er met die meiden gebeurt als ze uit de straat weg moeten en de illegaliteit in gaan.

 5. bob said

  Het is tijd voor een nieuwe locatie.Doubletstraat en zuidwal zijn mooier zonder al dat gespuis wat er rond loopt in de avond.Beter om het allemaal op één plek te hebben waar niemand er last van heeft en de politie alles in de gaten kan houden.Gezonder voor deze mooie binnenstad.

 6. interniek said

  Laat ik nu toevallig ook in 2008 al aandacht hieraan besteed hebben en zie wat voor mooie reacties daar te lezen zijn.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: