DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Wordt Struikelsteen Zwerfsteen?

  Struikelsteen George .J.L.Maduro Frederik-Hendriklaan 111 Den Haag Het is alweer een week geleden dat ik op Flickr een comment onder de foto van de struikelsteen van George Maduro kreeg met de vraag waar de steen precies lag. De vragenstelster Jacqueline M uit Wenen kon de steen niet vinden. Zij was op doorreis naar Wenen maar […]

  Gevelsteen A. Kerdijk aan onderhoud toe

  Het is alweer een tijdje geleden dat iemand mij een foto van een gevelsteen stuurde met de vraag of ik deze al eens gefotografeerd had en of ik wist wie erop afgebeeld werd. Ik moest de vraag met nee beantwoorden. Later stuurde hij mij een mail met de naam van de persoon. Het bleek om […]

  Bij het graf van Willy Derby

  Negen april aanstaande is het vijfenvijftig jaar geleden dat Willy Derby overleed. Willy wie? Willy Derby, één van de succesvolste zangers die Nederland ooit gekend heeft. Broer van Lou Bandy, ook zo’n in vergetelheid gerakend talent. Omdat zowel geboortedag (6 april) als sterfdag (9 april dus) niet goed uitkwamen in de agenda’s, was op 28 […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

‘Gemeente goed voor megalomaan; slecht voor ouderen’!

Posted by richarddemos on 28 April, 2010

PVV: ‘Gemeente laat ouderen in de steek’!

De Haagse afdeling van de PVV stelt dat de gemeente Den Haag wel oog heeft voor miljoenenverslindende megalomane projecten, zoals een Cultuursilo, maar niet voor onze ouderen.
Voor de in financieel zwaar weer verkerende Boodschappen Begeleidings Dienst bestaat geen enkele steun.
PVV-raadslid Willie Dille: ‘In plaats van de benodigde 150.000 euro op tafel te leggen en pal te staan voor het behoud van een dienst die 6.500 Haagse ouderen uit een isolement houdt, kwam hij niet verder dan wat bestuurlijk geneuzel. De wethouder plaats ouderen terug achter de geraniums. Naast een wegloper, is het hiermee ook een weggooier!”

Advertisements

One Response to “‘Gemeente goed voor megalomaan; slecht voor ouderen’!”

 1. Frans said

  Ach ja, wethouders die over hun graf heen blijven regeren.
  Die gezien de verkiezingsuitslagen 33% mandaat hebben verloren en 39 nieuwelingen in de raad die zich geen houding weten te geven. Laat staan er tegenin durven te gaan.
  3 maal is scheepsrecht en laten 39 nieuwe raadsleden nu ook 3 maal 13 zijn.
  Een ongeluk komt nooit alleen.

  Onze welzijnsmaffia staat natuurlijk al handenwrijvend te wachten totdat ze die bijna gekapseisde parlevinker kunnen enteren.
  En dan kunnen ze het laten voorkomen dat zij diegenen zijn die goed werk verrichten. En dan ineens wordt die zak geld wél naar ze toegeschoven, die de gemeente bewust heeft achtergehouden.
  En diezelfde gemeente laat zich dan weer maar al te graag zand in de ogen strooien, omdat die overgenomen BBD de enige activiteit is waaraan die welzijnsmaffia haar bestaansrecht kan ontlenen.
  De andere onderdelen die geen enkele toegevoegde waarde hebben, blijven even zo vrolijk ons subsidiegeld opslurpen zonder daar ook maar iets tegenover te stellen.
  Haal daar eerst maar eens de bezem doorheen.
  Doe eens een kosten/baten analyse en vraag u eens af wat ze nu werkelijk doen en of u als burger voor dat hele kleine beetje of eigenlijk helemaal niks, nog zoveel belastinggeld wil betalen.

  Bakken met geld gaat er naar onze zorg- en welzijnsmaffia, waarvan de bovenste laag bestaat uit managers die amper 4 jaar gestudeerd hebben en een kwart tot de helft van het budget ge(mis)bruiken. Maar dat is linkse politiek, het creëren van een grote bestuursorganisatie bestaande uit politiek gezinde vriendjes en vervolgens bezuinigen op de mensen van de werkvloer.
  En dat komt omdat dat soort organisaties geen economisch bestaansrecht hoeven te hebben.
  Normaliter leeft het management en de top bij de gratie van de productie op de werkvloer.
  En die relatie is volkomen zoek bij dat soort constructies zoals die inmiddels in de zorg en bij welzijn gemeengoed zijn geworden.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: