DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Den Haag op pelgrimroutes Santiago de Compostella

  Onlangs zag ik een klassieke Amerikaanse bus op het Kerkplein staan. Ik liep om de bus heen om hem rondom te kunnen bezien toen mijn oog viel op een bronzen Jacobsschelp die op het trottoir was bevestigd. Bij verder kijken zag ik dat er meer schelpen waren bevestigd … De Grote of Sint-Jacobskerk is onderdeel […]

  Kaderock 24 groot succes door mooie weer

  Zaterdag 1 juni beleefde het festival bij muziekcentrum Musicon zijn 24ste editie. De zon scheen volop en het was erg gezellig aan de Soestdijksekade in Den Haag. Het festival trok ongeveer 6000 bezoekers. Elke Hagenaar/Hagenees is wel een keer op Kaderock geweest. De sfeer is altijd goed op dit rockfestival met een uiterst diverse mix […]

  Akbar Graffiti Jam 2019

  Graffiti gemaakt door Jim Het is alweer veertien dagen geleden dat Akbar Simonse, vriend en graffitifotograaf merkte dat er iets aan de hand was. De lust om te fotograferen ontbrak en reageren op Flickr en Facebook leverde problemen op. Na een aantal bezoeken bij de huisarts werd hij doorverwezen naar het MCH Westeinde. Na wat […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

‘Gemeente goed voor megalomaan; slecht voor ouderen’!

Posted by richarddemos on 28 April, 2010

PVV: ‘Gemeente laat ouderen in de steek’!

De Haagse afdeling van de PVV stelt dat de gemeente Den Haag wel oog heeft voor miljoenenverslindende megalomane projecten, zoals een Cultuursilo, maar niet voor onze ouderen.
Voor de in financieel zwaar weer verkerende Boodschappen Begeleidings Dienst bestaat geen enkele steun.
PVV-raadslid Willie Dille: ‘In plaats van de benodigde 150.000 euro op tafel te leggen en pal te staan voor het behoud van een dienst die 6.500 Haagse ouderen uit een isolement houdt, kwam hij niet verder dan wat bestuurlijk geneuzel. De wethouder plaats ouderen terug achter de geraniums. Naast een wegloper, is het hiermee ook een weggooier!”

Advertisements

One Response to “‘Gemeente goed voor megalomaan; slecht voor ouderen’!”

 1. Frans said

  Ach ja, wethouders die over hun graf heen blijven regeren.
  Die gezien de verkiezingsuitslagen 33% mandaat hebben verloren en 39 nieuwelingen in de raad die zich geen houding weten te geven. Laat staan er tegenin durven te gaan.
  3 maal is scheepsrecht en laten 39 nieuwe raadsleden nu ook 3 maal 13 zijn.
  Een ongeluk komt nooit alleen.

  Onze welzijnsmaffia staat natuurlijk al handenwrijvend te wachten totdat ze die bijna gekapseisde parlevinker kunnen enteren.
  En dan kunnen ze het laten voorkomen dat zij diegenen zijn die goed werk verrichten. En dan ineens wordt die zak geld wél naar ze toegeschoven, die de gemeente bewust heeft achtergehouden.
  En diezelfde gemeente laat zich dan weer maar al te graag zand in de ogen strooien, omdat die overgenomen BBD de enige activiteit is waaraan die welzijnsmaffia haar bestaansrecht kan ontlenen.
  De andere onderdelen die geen enkele toegevoegde waarde hebben, blijven even zo vrolijk ons subsidiegeld opslurpen zonder daar ook maar iets tegenover te stellen.
  Haal daar eerst maar eens de bezem doorheen.
  Doe eens een kosten/baten analyse en vraag u eens af wat ze nu werkelijk doen en of u als burger voor dat hele kleine beetje of eigenlijk helemaal niks, nog zoveel belastinggeld wil betalen.

  Bakken met geld gaat er naar onze zorg- en welzijnsmaffia, waarvan de bovenste laag bestaat uit managers die amper 4 jaar gestudeerd hebben en een kwart tot de helft van het budget ge(mis)bruiken. Maar dat is linkse politiek, het creëren van een grote bestuursorganisatie bestaande uit politiek gezinde vriendjes en vervolgens bezuinigen op de mensen van de werkvloer.
  En dat komt omdat dat soort organisaties geen economisch bestaansrecht hoeven te hebben.
  Normaliter leeft het management en de top bij de gratie van de productie op de werkvloer.
  En die relatie is volkomen zoek bij dat soort constructies zoals die inmiddels in de zorg en bij welzijn gemeengoed zijn geworden.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: