DenHaagOrg

Puur Haags

Klimaathysterisch Den Haag

Posted by richarddemos on 2 March, 2010

De gevestigde Haagse partijen geloven in fabeltjes. Ze zijn bang voor het broeikaseffect. Een stijgende zeespiegel, luchtverontreiniging en extreme regenval. Het is triest te zien dat ze geen enkel kritisch denkvermogen meer hebben, temeer omdat het hele broeikaseffect grote kolder is. Het IPCC, het bureau dat de wereld al jaren bang maakt voor de opwarming van de aarde, is de afgelopen maanden gigantisch door de mand gevallen. Elke dag opnieuw komen er nieuwe leugens aan het licht. En de gemeente Den Haag blijft haar kop in het zand houden.

Want de aarde koelt al sinds 1998 af en de CO2-uitstoot wordt nauwelijks veroorzaakt door de mens, slechts 4%. CO2 is juist een groeistof, plantenvoedsel. Zonnefysici zoals Kees de Jager beweren dat er, door een afname van zonneactiviteit, een nieuwe koude periode aankomt. Wellicht is de afgelopen winter, toen het vroor dat het kraakte, hier al het levendige bewijs voor. Klimaatprofessor Phil Jones gaf vandaag voor een Engels tribunaal nog toe met mails gesjoemeld te hebben die de opwarming van de aarde zouden tegenspreken. Bovendien heeft hij geweigerd om informatie aan klimaatsceptici te geven.

Hagenezen en Hagenaren, laat u niet gek maken door partijen als de PvdA en GroenLinks.

Ze kloppen u het geld uit de zak met hun milieuwaanzin. Zo willen ze Den Haag in 2050 CO2-neutraal gemaakt hebben, door windmolens te bouwen en zonne-energie aan te leggen. En dat terwijl allang bekend is dat deze vormen van energie totaal niet rendabel zijn en louter draaien op subsidie. En dan de symboolpolitiek: het gemeentelijk wagenpark zal gaan rijden op aardgas of elektriciteit. Wat een grap, het kost een bak met geld(€ 1,2 miljoen) en levert niets op.

In 2010 gaat deze klimaatwaanzin u, als hardwerkende inwoner van Den Haag, € 9,25 miljoen kosten, plus nog een jaarlijks bedrag van € 267.000. Dat wordt betaald van uw belastinggeld. En dat terwijl de burgers juist meer geld naar veiligheid en zorg willen, besluit de gemeente in de milieuleugens te trappen.

Het is een kwestie van prioriteiten stellen, zoals wij, de Partij voor de Vrijheid, doen. Geen geld naar de ‘groene gekte’, maar tientallen miljoenen euro’s naar veiligheid, zorg en lastenverlichting. Dat is wat de burger wil en dat is veel belangrijker voor Den Haag.

Richard de Mos is Tweede Kamerlid en kandidaat-raadslid voor de PVV

Chris van der Helm is kandidaat-raadslid voor de PVV

Advertisements

3 Responses to “Klimaathysterisch Den Haag”

 1. Superknor said

  Mwah. Het doemscenario is misschien erger dan beweerd, maar gezien de enorme CO2-uitstoot kan ik me een beïnvloeding van het klimaat wel zeker voorstellen. Vooral de combinatie met de ontbossing. Het was een koude winter, maar in Groenland en op de Noordpool was het nooit zo warm. Ik denk dat de CO2-uitstoot, gecombineerd met de ontbossing van de regenwouden wel degelijk een instabiel klimaat in de hand werkt. Daar zal zelfs de PVV niet om heen kunnen.

 2. Superknor said

  Ja. De PVV heeft dit weblog – zij het wat laat voor de verkiezingen – ontdekt. Geen probleem, we houden hier wel van uiteenlopenden meningen. Die Machiel de Graaf heeft redelijke kennis van de Haagse zaken en gaat wat verder dan de gebruikelijke PVV-oneliners.
  Het kan nog lekker levendig toegaan in de Raad.

 3. interniek said

  Enige instabiliteit verwacht ik na morgen ook in ons gemeentebestuur.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: