DenHaagOrg

Puur Haags

Norder bemoeit zich met verkiezingsprogramma andere partijen

Posted by ingezonden mededeling on 9 October, 2009

Norder heeft zich niet te bemoeien met verkiezingsprogramma andere partijen

SP-fractievoorzitter Ingrid Gyömörei vindt dat wethouder Norder zich niet moet bemoeien met wat politieke partijen in hun verkiezingsprogramma zetten over de cruisterminal. “Norder heeft hier helemaal niets mee te maken. Hij zegt dat hij Den Haag graag wil laten meepraten over de cruiseterminal. Dat kan. De eerste kans hiervoor zijn de gemeenteraadsverkiezingen.”

Volgens Gyömörei kan Den Haag met haar stem het beleid voor de komende jaren bepalen en zich dus ook uitspreken voor of tegen de cruiseterminal. “De SP kiest in ieder geval voor het behoud van het Zuiderstrand voor de Hagenezen in plaats van een jetsethaven die moet gaan concurreren met Amsterdam en Rotterdam.”

Daarnaast steekt het de SP dat woningcorporatie Vestia voor 30% mee wil investeren in het project. Gyömörei: “Woningcorporaties moeten betaalbare woningen bouwen en niet mee investeren in dit prestigeproject. De cruiseterminal is het idee van Norder. Als hij een echte vent is, verdedigt hij dit in de verkiezingscampagne. Ik kan nu niet anders dan concluderen dat hij dit niet aandurft.”

Advertisements

3 Responses to “Norder bemoeit zich met verkiezingsprogramma andere partijen”

 1. PVDOB said

  Inderdaad Norder heeft zich niet te bemoeien met het verkiezingsprogramma van andere partijen.
  Dus ook niet met het onze.

  http://www.ontevredenburger.nl/overzicht.htm

 2. Superknor said

  Tja, ik denk dat de Stadspartij en SP als vrijwel enige felle tegenstanders hier flink wat stemmen op zullen binnenhalen ten koste van de PvdA.
  Dat had Norder wel eerder kunnen bedenken voordat hij met zijn plannen kwam, zonder zich af te vragen, wat de meerste Hagenaars hiervan vinden.
  Tja, en als je dus geen PvdA stemt maar op een tegenstander weet je dat de kans op een cruiseterminal dus veel kleiner zal zijn.

 3. DHTK said

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: