DenHaagOrg

Puur Haags

Een theaterhuis voor Haags talent!

Posted by ingezonden mededeling on 5 August, 2009

Van 23 oktober tot en met 1 november 2009 opent het Culturalis Theater aan de Hobbemastraat 120 haar deuren voor het publiek, met het feestelijke openingsprogramma TAKE OFF!

Dit bijzondere en gloednieuwe theater wordt hét podium voor de Haagse amateurpodiumkunstenaars. Het is geen regulier theater dat voorstellingen programmeert, maar een huis waar producties van amateurpodiumkunstenaars worden gemaakt en getoond aan het publiek.

De openingsweek wordt gekenmerkt door de verschillende podiumkunstdisciplines; muziek, theater en dans. Het programma bestaat elke dag uit twee delen. Het ene deel vindt plaats in de beide zalen van het theater, het andere deel heet X.tra. Dit zijn verassende voorstellingen op verschillende plekken in het gebouw. In totaal komen honderd producties in tien dagen voorbij. Een absolute must voor podiumkunstliefhebbers! Tijdens de openingsweek ziet u een dwarsdoorsnede van alles wat de Haagse amateurkunst te bieden heeft.

Het Culturalis theater

Met twee theaterzalen, drie repetitieruimtes, een theatercafé, een horecakeuken, een vergaderruimte, een geluidsstudio en een multimediawerkplaats voor opname en montage van beeld en geluid, heeft het theater alles in huis wat nodig is om voorstellingen te kunnen maken van begin tot eind. Culturalis zet zich in voor amateurkunstenaars in Den Haag. Met de opening van het Culturalis Theater heeft Den Haag er een culturele broedplaats bij waar iedere Hagenaar terecht kan.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.culturalis.nl. Vanaf september is de website http://www.culturalistheater.nl online. Alle avonden zijn los te bezoeken, een passe-partout voor de drie dagen is ook mogelijk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 22 september.  Kijk voor meer informatie op onze website.

Kom kijken en genieten van Haags muziek-, theater- en danstalent!

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: