DenHaagOrg

Puur Haags

Wandel mee met de Westduinwandeling!

Posted by ingezonden mededeling on 22 May, 2009

Op zondag 7 juni organiseert het Haags Milieucentrum i.s.m. Haagse natuur- en milieuorganisaties de Westduinwandeling. Deze voert door de Westduinen, een 235 ha groot gebied dat uniek is in Nederland. Slechts weinig Nederlandse steden hebben zo’n groot natuurgebied tegen hun bebouwde kom aan liggen.

De route is ca. acht kilometer lang en wordt aangeven met pijlen en via een routebeschrijving in de brochure. Op negen plekken verspreid over de route staan gidsen die boeiende verhalen vertellen. Zij laten u kennismaken met de natuur, het landschap, de opwekking van duurzame energie en nog veel meer. Deelname is gratis.

U kunt de wandeling alléen lopen of samen met anderen, en vertrekken tussen 12.00 en 15.00 uur. Zowel start- als eindpunt is de hoek Kwartellaan / Laan van Poot (per openbaar vervoer bereikbaar met tramlijn 12 – uitstappen halte Laan van Poot, 700 meter lopen – of buslijn 24 – uitstappen halte Kwartellaan, 500 meter lopen).

Op het start- en eindpunt staat een milieumarkt waar Haagse natuur- en milieuorganisaties informatie geven over onderwerpen die samenhangen met de wandeling.

Meer informatie: info@haagsmilieucentrum.nl of www.haagsmilieucentrum.nl.

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: