DenHaagOrg

Puur Haags

Permanent Poppodium op Grote Markt?

Posted by 4hoog2achter on 7 April, 2009

Vandaag bij AD.nl gelezen: De Haagse horeca-ondernemer Maarten Hinloopen wil dat de popbands die de Grote Markt bezoeken, straks op een permanent podium boven de tramtunnel kunnen spelen. Aangezien hij al alle horeca om de Grote Markt heen bezit kunnen we dan misschien beter de Grote Markt zelf aan hem verkopen. Echt leuk is het toch niet meer daar. ‘s Zomers is er bijna elk weekend wel weer live muziek op het plein met ‘lekker’ evenementenbier uit ‘handige’ plastic glazen. Voor het genieten van een terrasje moet je volgens deze ondernemer maar ergens anders naartoe dus. En dat is jammer, want het was een heel gezellig plein waar je gewoon een biertje kon drinken zonder meteen het terras afgeblazen te worden door luide muziek. Een permanent podium zal natuurlijk ook vaker gebruikt moeten kunnen worden omdat het anders zo zonde is als het niet wordt gebruikt. Enfin…. Dag Grote Markt zeg ik dan maar alvast.

Of zullen we eens laten weten aan het stadsbestuur en deze ondernemer dat de stad van ONS is? Dat je als ondernemer niet zomaar een stukje binnenstad kan claimen voor iets dat hem goed uitkomt?

Advertisements

2 Responses to “Permanent Poppodium op Grote Markt?”

  1. interniek said

    Goed idee! Alleen denk ik dat het stadsbestuur voor deze kritiek niet ‘in’ is. Immers het is voor het ophalen van de precariorechten en de gemeentelijke belastingen en zo wel zo makkelijk om slechts bij één ondernemer te incasseren. En daar gaat het ons stadsbestuur immers om: geld, geld, geld.

  2. hans hoff said

    zo denk ik over het horeca en overlast terrorisme

    Muziekoverlast Grote Markt!!! door het h.b.h.t.= haags binnenstads horeca terorrisme olv maarten hinloopen,mmv politie,gemeente,milieudienst,vestia het zijn 4 handen op 1 volgevreten en volgezopen buik,met maar 1 doel:alle binnenstadsbewoners hun huizen u

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: