DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Akbar Graffiti Jam 2019

  Graffiti gemaakt door Jim Het is alweer veertien dagen geleden dat Akbar Simonse, vriend en graffitifotograaf merkte dat er iets aan de hand was. De lust om te fotograferen ontbrak en reageren op Flickr en Facebook leverde problemen op. Na een aantal bezoeken bij de huisarts werd hij doorverwezen naar het MCH Westeinde. Na wat […]

  Wordt Struikelsteen Zwerfsteen?

  Struikelsteen George .J.L.Maduro Frederik-Hendriklaan 111 Den Haag Het is alweer een week geleden dat ik op Flickr een comment onder de foto van de struikelsteen van George Maduro kreeg met de vraag waar de steen precies lag. De vragenstelster Jacqueline M uit Wenen kon de steen niet vinden. Zij was op doorreis naar Wenen maar […]

  Gevelsteen A. Kerdijk aan onderhoud toe

  Het is alweer een tijdje geleden dat Paul van Nieuwkerk mij een foto van een gevelsteen stuurde met de vraag of ik deze al eens gefotografeerd had en of ik wist wie erop afgebeeld werd. Ik moest de vraag met nee beantwoorden. Later stuurde hij mij een mail met de naam van de persoon. Het […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Zeg nee tegen de slimme energiemeter

Posted by Haagse Zaken on 21 March, 2009

Onderneem actie tegen de zg. slimme energie meter. Het schijnt zo te zijn dat de meter, waar het hier om gaat, zelf een zender heeft, waardoor je in je huis extra stralingsbelasting krijgt. Ik zou zeggen, lees het rustig door, en als je mee wilt doen met het laten horen van je stem, doe het dan voor 24 maart want dan beslist de Eerste Kamer.
Laat je de z.g. slimme energie meter, waarover op 24 maart a.s. in de 1ste kamer wordt beslist, niet door de strot duwen. Het is alleen in het belang van de energiebedrijven niet in jouw belang.
De (r)overheid en de energiebedrijven hebben nagelaten ons te informeren we krijgen het koud op ons dak als we niets doen.
Bescherm jezelf tegen inbreuk op je privacy : de slimme energiemeter kan voor meer doeleinden worden gebruikt dan het registreren van je gebruik en eenmaal geplaatst kan je jezelf er niet meer tegen beschermen.
Weet wat je in huis krijgt als het plan doorgaat en wat kwaadwillenden er allemaal mee kunnen doen. Zie de informatie op de website.
http://vrijbit.nl/dossier/dossier-energiemeter
Daarom waarschuwt de consumentenbond voor deze slimme energiemeter. Bescherm jezelf en je gezondheid tegen ongewenste schadelijke straling die de meter afgeeft. Je krijgt als het ware een extra’ zendmast ‘in huis. We staan al voortdurend bloot aan straling die ons verzwakt, niet nog meer straling.
Straling kan je niet zien maar wel meten als je een apparaat daarvoor hebt. Protesteren helpt! Ga naar de site, daar vind je de voorbeeldbrief die je kunt kopiëren en/of daar vind je ook de petitie die je kunt ondertekenen. Hoe meer mensen de petitie ondertekenen des te meer motiveren zij bezoekers op de site om het ook te doen.
Let op: Je e-mail protest( dit geldt niet voor het ondertekenen van de petitie) , maar ook je protest via de post , is alleen geldig als je naam en adres erbij staan.
warmolt.deboer@eerstekamer.nl
Je kunt via dit e- mailadres ( griffier) vragen om je post of mail, aan alle leden van de 1ste kamer door te sturen/mailen. Stuur de informatie zoveel mogelijk door naar andere mensen, de meeste mensen weten er namelijk niets vanaf!
Het definitieve besluit ligt nu bij de 1ste kamer en dat besluit valt op 24 maart 2009. Daarna kunnen we er niets meer aan doen, nu kunnen we het besluit nog beïnvloeden.
De energiebedrijven hebben er alles aan gedaan om de regering op hun hand te krijgen, wij kunnen ons tegenwicht bieden.
Kom voor jezelf op, doe mee!

Advertisements

2 Responses to “Zeg nee tegen de slimme energiemeter”

 1. denhaag said

  Update;
  Slimme meter wordt toch vrijwillig

  http://snipurl.com/ff5b9

 2. rob van der waal said

  als ik naar de onzinnige tekst kijk weten jullie er nog veeeel minder vanaf dan de meeste mensen. Laat je eens voorlichten door een deskundige i.p.v. dat steeds onzinnige ageren tegen straling, dat is inspelen op angst onder de mensen, angst door jullie aangewakkert voor eigen propagandadoeleinden. Meet de straling eens op van een televisietoestel, dat is pas een zendmast en wel één met een vele malen groter vermogen dan een data zender, staat ook nog de hele dag aan i.v.p. signalen van één milliseconde van het gewraakte apparaat.!
  Ing. R.v.d.Waal

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: