DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Onbekende held

  Wandelend over de Mauritskade besloot ik de Nassaulaan over te gaan. Ik wandelde Takma’s bruggetje op en liep aan de huizenkant verder. Mijn aandacht werd getrokken door een koperen bord aan de gevel van Nassaulaan 1. Ik had het bord wel eerder gezien maar dacht dat het een naambord van het in dit huis gevestigde […]

  Knurft

  Dit is de afbeelding die ik krijg op Twitter wanneer ik Knurft Dijkshoorn aanklik. Ik was het alweer vergeten, maar medeauteur Roel zette een tweet Naakt met een brandende frituurpan – voortgetrokken door 12 sledehonden – dwars door een gletsjer rijden terwijl je het verzameld werk van Gerard Joling luistert is prettiger dan 5 minuten […]

  Den Haag op pelgrimroutes Santiago de Compostella

  Onlangs zag ik een klassieke Amerikaanse bus op het Kerkplein staan. Ik liep om de bus heen om hem rondom te kunnen bezien toen mijn oog viel op een bronzen Jacobsschelp die op het trottoir was bevestigd. Bij verder kijken zag ik dat er meer schelpen waren bevestigd … De Grote of Sint-Jacobskerk is onderdeel […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Zeg nee tegen de slimme energiemeter

Posted by Haagse Zaken on 21 March, 2009

Onderneem actie tegen de zg. slimme energie meter. Het schijnt zo te zijn dat de meter, waar het hier om gaat, zelf een zender heeft, waardoor je in je huis extra stralingsbelasting krijgt. Ik zou zeggen, lees het rustig door, en als je mee wilt doen met het laten horen van je stem, doe het dan voor 24 maart want dan beslist de Eerste Kamer.
Laat je de z.g. slimme energie meter, waarover op 24 maart a.s. in de 1ste kamer wordt beslist, niet door de strot duwen. Het is alleen in het belang van de energiebedrijven niet in jouw belang.
De (r)overheid en de energiebedrijven hebben nagelaten ons te informeren we krijgen het koud op ons dak als we niets doen.
Bescherm jezelf tegen inbreuk op je privacy : de slimme energiemeter kan voor meer doeleinden worden gebruikt dan het registreren van je gebruik en eenmaal geplaatst kan je jezelf er niet meer tegen beschermen.
Weet wat je in huis krijgt als het plan doorgaat en wat kwaadwillenden er allemaal mee kunnen doen. Zie de informatie op de website.
http://vrijbit.nl/dossier/dossier-energiemeter
Daarom waarschuwt de consumentenbond voor deze slimme energiemeter. Bescherm jezelf en je gezondheid tegen ongewenste schadelijke straling die de meter afgeeft. Je krijgt als het ware een extra’ zendmast ‘in huis. We staan al voortdurend bloot aan straling die ons verzwakt, niet nog meer straling.
Straling kan je niet zien maar wel meten als je een apparaat daarvoor hebt. Protesteren helpt! Ga naar de site, daar vind je de voorbeeldbrief die je kunt kopiëren en/of daar vind je ook de petitie die je kunt ondertekenen. Hoe meer mensen de petitie ondertekenen des te meer motiveren zij bezoekers op de site om het ook te doen.
Let op: Je e-mail protest( dit geldt niet voor het ondertekenen van de petitie) , maar ook je protest via de post , is alleen geldig als je naam en adres erbij staan.
warmolt.deboer@eerstekamer.nl
Je kunt via dit e- mailadres ( griffier) vragen om je post of mail, aan alle leden van de 1ste kamer door te sturen/mailen. Stuur de informatie zoveel mogelijk door naar andere mensen, de meeste mensen weten er namelijk niets vanaf!
Het definitieve besluit ligt nu bij de 1ste kamer en dat besluit valt op 24 maart 2009. Daarna kunnen we er niets meer aan doen, nu kunnen we het besluit nog beïnvloeden.
De energiebedrijven hebben er alles aan gedaan om de regering op hun hand te krijgen, wij kunnen ons tegenwicht bieden.
Kom voor jezelf op, doe mee!

Advertisements

2 Responses to “Zeg nee tegen de slimme energiemeter”

 1. denhaag said

  Update;
  Slimme meter wordt toch vrijwillig

  http://snipurl.com/ff5b9

 2. rob van der waal said

  als ik naar de onzinnige tekst kijk weten jullie er nog veeeel minder vanaf dan de meeste mensen. Laat je eens voorlichten door een deskundige i.p.v. dat steeds onzinnige ageren tegen straling, dat is inspelen op angst onder de mensen, angst door jullie aangewakkert voor eigen propagandadoeleinden. Meet de straling eens op van een televisietoestel, dat is pas een zendmast en wel één met een vele malen groter vermogen dan een data zender, staat ook nog de hele dag aan i.v.p. signalen van één milliseconde van het gewraakte apparaat.!
  Ing. R.v.d.Waal

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: