DenHaagOrg

Puur Haags

Primeur voor de Nach

Posted by ingezonden mededeling on 17 March, 2009

Lancering Nach Mobiel

Lancering Nach Mobiel

Met Nach Mobiel heb je niet alleen een complete festivalgids op je mobiele telefoon, maar is je mobiele telefoon ook je entreekaartje. Download een passe-partout, laat het scherm van je mobieltje zien en en je bent bij de binnenoptredens van de Nach in Theater aan het Spui, Asta of Dudok. Hiermee heeft de Haagse KoninginneNach een primeur. Voor het eerst zijn festivalinformatie, nieuwsupdates en sponsorinformatie met mobile ticketing geïntegreerd in één applicatie.Nu de eerste nieuwtjes, vanaf 16 april alle info
De eerste versie van de mobiele festivalgids is vanaf nu gratis te downloaden door “Nach” te sms’en naar 3010. Vanaf 16 april is de definitieve versie er, eveneens gratis, met een festivalplattegrond en alle informatie over onder meer podiumlocaties, optredende artiesten en het laatste nieuws. Dan is ook voor EUR 7,50 het innovatieve digitale ticket te downloaden, de afbeelding die als passe-partout toegang geeft tot alle bijzondere plusconcerten in Theater aan het Spui, Dudok en Asta. De plusconcerten hebben de toepasselijke verzamelnaam Nach Mobiel gekregen.

Stemmodule Bandverkiezing
In de mobiele festivalgids zit ook een stemmodule waarmee fans op hun favoriete band kunnen stemmen. Wordt de opener van de Nach dit jaar Okkernoot, Rebelstar, The Levi’s of Klopje Popje? Breng ook je stem uit!

Nieuwe mogelijkheden
Met de mobiele festivalgids en mobile ticketing slaat het festival een nieuwe weg in. De applicatie biedt tal van mogelijkheden. Zo wil de organisatie aan de houders ervan flash concerten aankondigen, onverwachte concerten die kort tevoren worden bekend gemaakt. Daarnaast kan de organisatie de applicatie inzetten om laatste programmawijzigingen ofwel eventuele afsluitingen of calamiteiten bekend te maken. Ook voor sponsors biedt de applicatie vernieuwende manieren om doelgroepen aan te spreken.

Kijk voor meer informatie op www.koninginnenach.nl

Advertisements

4 Responses to “Primeur voor de Nach”

 1. Jos said

  Ik heb een telefoon om mee te bellen.

 2. Hugo Raad said

  Ik heb gelukkig geen ‘Stoor ik?’ mobiele telefoon.

 3. Zack said

  hele vette app. die nachmobiel. geen gesleur meer met kaartjes, boekies e.d.

 4. henry said

  alleen mensen met internet op hun mobiel kunnen het programma te weten komen en kaartjes kopen?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: