DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Expositie Haags Bakkie and Friends

  1 maart 2020 is het zover, zet in uw agenda! Een aantal leden van de Flickr groep Haags Bakkie en friends mogen dan in de bijzonder leuke Galerie Studio Lissabon starten (om 13.00 uur) met een expositie die duurt tot en met 29 maart en alleen op zaterdagen en zondagen ‘s-middags te bezoeken is. Ik […]

  Eerste bemande ballonvaart vanuit de Paleistuin

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik door de Paleistuin wandelde. Wat opviel was het ballonbeeld. Meestal zijn de struiken rondom het beeld hoger en vol met blad maar door snoei en herinrichting was het beeld goed zichtbaar. Ik liep er naartoe en omheen en zag ineens dat er een tekst op de sokkel […]

  Hofstijl is echt Deaud! Kan dat zomaar?

  Hofstijl Stopte In een laatste post. (te vinden via deze url ) zegt het: Oktober 2007 begonnen we, Maurits en ik, Hofstijl. Nu 5 jaar later stoppen we ermee, een keuze die vaker heeft gespeeld. Je moet niet op een dieptepunt stoppen en dat doen we ook niet. Het ging niet slecht met Hofstijl maar […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Opsporing verzocht: Van Aartsen

Posted by jandewandelaar on 6 March, 2009

Van alle digitale Haagse politici is onze digitale Burgemeester Jozias Aartsen (VVD) de meest gezochte digitale persoon op het internet.  De digitale politicus met de meeste digitale vrienden is onze digitale wethouder Frits Huffnagel.
Tja, en hoe stond het ook al weer met onze wethouder Digitale Henk Kool   ????
Onze digitale wizzard David Rietveld van Groen Links heeft het helemaal uitgegoocheld  via zijn digitale onderzoek in Den Haag de Digitale Hofstad.  

Wethouder Frits Huffnagel (VVD), Citymarketing, ICT en groot internetfan, is met afstand de meest actieve digitale man van het digitale Haagse stadshuis.  Zijn zakelijke digitale netwerk via LinkedIn telt meer dan 500 digitale mensen en blijft groeien. Net als zijn digitale vriendenkring, die inmiddels ruim de 600 is gepasseerd.

Van de Haagse digitale  Raadsleden beschikt Gl’er Arnoud Boer de meeste digitale vrienden op HYVES en wel 360.   De hoogste score met zijn digitale netwerkcontacten is onze digitale VVD’er Ibo Gulsen. Hij heeft  inmiddels de stand op 453 digitale mensen.  Ons digitale Raadslid Willemijn Moes (SP) en haar digitale speelmaatje Suzan Cohen Jehoram (PvdA) hebben met respectievelijk 8 en 1 het minste aantal digitale vrienden op HYVES.

Digitale Wethouder Henk Kool (PvdA) en digitaal Raadslid  Michel Santbergen (CDA) scoren beide met respectievelijk 1 en 8  de minste digitale mensen op hun zakelijke netwerk LinkedIn.

Opvallend is dat de overige Wethouders en Raadsleden amper te vinden zijn op HYVES noch op LinkedIn.

In deze tijd van onze digitale Informatiemaatschappij ruikt dit toch wel enigszins naar DIGI-tisme. Ik maak mij danook zeer ernstig zorgen over al die e-mails welke  ik de afgelopen jaren heb verzonden richting college en gemeenteraad.  Zouden onze digitale politici echt wel weten waar nu dat IN-bakje in OUTLOOK voor dient ??? Mogelijk kunnen ze bij de beantwoording de verzendknop niet vinden  en hangen de digitale antwoorden nog steeds  in het bakje CONCEPT??

Wie weet hier iets meer over te vertellen?????

David,  ik durf het bijna niet te vragen maar …….. Zou jij een onderzoekje kunnen doen naar het omgaan met het emailverkeer op het stadhuis???

One Response to “Opsporing verzocht: Van Aartsen”

 1. Geertje said

  Ja eigenlijk wel typisch.
  Den Haag wil op allerlei mogelijke manieren internet stimuleren bij de “burger”.
  Diensten worden digitaal aangeboden; je hoeft voor weinig meer de deur uit (zal ook wel kostenbesparend zijn…).
  Maar wanneer je meer te weten wilt komen over de (meeste) echte bestuurders, moet je immens veel moeite doen.
  Beetje krom. (Of moet ik zeggen “beetje dom”? 😉 )

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: