DenHaagOrg

Puur Haags

State of the Map 2009 komt naar Amsterdam

Posted by ingezonden mededeling on 9 February, 2009

De jaarlijkse conferentie “State of the Map”  wordt dit jaar in Amsterdam gehouden van 10 t/m 12 Juli. De “State of the Map” wordt voor de derde maal georganiseerd door de OpenStreetMap Foundation en brengt de internationale OpenStreetMap community bij elkaar. OpenStreetMap maakt vrije geografische data zoals plattegronden beschikbaar voor iedereen.

Vrijdag 10 Juli zal de inzet van OpenStreetMap kaarten in professionele en commerciële toepassingen centraal staan. Zaterdag en zondag brengt de  internationale OpenStreetMap-community en geïnteresseerden in open geodata samen. De voortgang van de kaart zal worden bediscussieerd, de toepassingen en mogelijke verbeteringen.

De State of the Map 2009 zal plaats vinden in het Concern Congres Centrum Amsterdam (CCC). Dit gloednieuwe congrescentrum is gevestigd in het centrum (Weesperstraat) van Amsterdam, met prachtig uitzicht over de stad. Het CCC ligt vlak bij het Waterlooplein en is en eenvoudig te bereiken voor congresbezoekers.

Voor meer informatie over de State of the Map 2009 kijk op de conferentie website: www.stateofthemap.org.
Voor meer informatie over OpenStreetMap check www.openstreetmap.org

Over OpenStreetMap

Het OpenStreetMap-project maakt vrije geografische data zoals plattegronden beschikbaar voor iedereen. Het project is begonnen omdat de meeste kaarten waarvan je denkt dat ze vrij zijn eigenlijk wettelijke of technische
beperkingen hebben op het gebruik. Daardoor worden mensen geremd om de data te gebruiken op creatieve, productieve en verrassende manieren. Voor meer informatie over OpenStreetMap check www.openstreetmap.org en
www.openstreetmap.nl

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: