DenHaagOrg

Puur Haags

TNT Post weet het ook niet meer …

Posted by Interniek on 7 December, 2008

is ie nou wel of is ie nou niet vandaalbestendig?

is ie nou wel of is ie nou niet vandaalbestendig?

is ie nou wel of is ie nou niet vandaalbestendig?

is ie nou wel of is ie nou niet vandaalbestendig?

Moeten de postgleuven nu smal deze dagen of toch breed? Nou kijk eerst maar goed waar je je brieven of kaarten in stopt, want de linker postgleuf van de brievenbus is niet meer vandaalbestendig en ouderwets breed, maar alleen bestemd voor Kerstkaarten (en vuurwerk?) En rechts ja, rechts is gewoon voor de regionale post, maar dan slechts bereikbaar via de smalle ‘feestdagengleuf’. Meer in Hagaz!ne

Advertisements

One Response to “TNT Post weet het ook niet meer …”

 1. Wim said

  Het zijn een stel hufters bij die post.
  Toen die nieuwe brievenbussen geïntroduceerd werden moest je de stadspost aan de linkerkant er in gooien en buiten de stad rechts.
  Toe kwam er één of andere zool op het lumineuze idee dat het andersom moest.
  De stadspost rechts en de overige post links zoals het nu nog is, maar dat kan straks wel wéér anders zijn.
  Nadat ze die superintelligente switch hadden gemaakt en alle brievenbussen hadden omgebouwd werden de mensen nog voor sukkelaars uitgemaakt ook, omdat ze hun stadspost nog steeds aan de linkerzijde er in gooiden. En het stond er toch duidelijk op?
  Het is natuurlijk niet zo vreemd dat als je dat vanaf het begin gewend bent geworden, dat je gewoon niet er op let wat één of andere mafkees op zo’n brievenbus aan wijzigingen denkt te moeten melden. Het ombouwen heeft handen vol met geld gekost, zorgde voor verwarring en de frustratie van het opnieuw uit moeten sorteren omdat het publiek niet flexibel genoeg en te stom was om direct na die wisseling te begrijpen dat het ineens anders moest.
  Maar als je die post als ophaler zonodig moest switchen, was het dan niet simpeler geweest om die ophaalmand of de bak waarin het in moest 180 graden te draaien?
  Of was dat te simpel en te goedkoop gedacht?
  Stelletje knurften en al die onnodige kosten werden wel over de rug van de postaanbiedende teruggehaald. Waarschijnlijk is die stuiver die ze bij de kerstzegels nu extra erbij staan te graaien ook bedoeld om de kosten te betalen om die gleufjes nu twee keer aan te kunnen passen.

  http://www.volkskrant.nl/economie/article1100779.ece/Kerstzegel_duurder,_monopolie_blijft

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: