DenHaagOrg

Puur Haags

Het bruist

Posted by multidifficulti on 13 November, 2008

Toen Deetman nog (r/n)egeerde in de United Deets wou hij de stad laten bruisen. En inderdaad er was wat leven in de brouwerij dankzij de Hofstadgroep. Hiermee bedoel ik uiteraard niet de begeleidingsgroep van de HOFstadNAR, ik wil geen mot met Peter Motte en met wie dan ook in feite. Wel kreeg ik zowat een rolberoerte bij een bericht over een 2e Hofstadgroep die bij nader inzien de Hoofdstadgroep moet heten. Amsterdam is Den Haag niet dus geen 2e hofstadgroep.

Bepaald niet slim was het optreden van Dirty Harry wat zelfs de haagse SP niet slikte van deze onhaagse Harry, de Harry van de stolp van manneke Pechthold. De sfeer was bepaald niet goed te noemen omdat Islam Democraten al boos zijn op trambestuurder Edward Niessing die op zijn beurt weer stelde dat ‘de melkchocolade gekleurde medemens er een zooitje van maakt’. Gelukkig geen tramtifada(de intifada tegen de tram) maar kreeg weer zowat weer een rolberoerte toen ik op de site van onze onhaagse Harry binnen kwam en zag  htm gaat illegaal staan op zijn site. De Haagse Tramweg Maatschappij is betrokken bij de illegale aanleg van een light rail verbinding in Oost Jeruzalem. Gelukkig blijkt het wel mee te vallen, de Palestijnen willen ook wel openbaar vervoer maar blijf mij verbazen over het meppen op de Haramtamtam wat betreft de HTM. Het bruist al genoeg en dat gezeur over illegaal aangelegde sporen kan mij niet boeien, zelfs de RMS(de Republiek der Molukse Spoorwegen) gijzelt geen treinen meer en hoop dat indien Harry een tramtifada wil uitroepen hij maar beter naar Madurodam kan gaan. De haagse SP is trouwens wel voorstander van de HTM zo te zien.

Helaas blijkt Den Haag wederom te bruisen maar dan op een ongewenste manier. Een groep Haagse jongeren heeft de lampionnenoptocht van woensdagavond door de Transvaalbuurt VOLLEDIG VERZIEKT.

Deetman kan blij zijn, het bruist zo te zien.

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: