DenHaagOrg

Puur Haags

Mezenplein door gemeente als bouwopslag misbruikt

Posted by Interniek on 25 July, 2008

anderhalf jaar troep voor je deur

anderhalf jaar troep voor je deur

Al meer dan anderhalf jaar zitten de bewoners van het Mezenplein in de Vogelwijk tegen bouwtroep aan te kijken. Het werk op het plein is allang achter de rug maar het wordt als opslagplaats voor bouwmaterialen misbruikt. Meer op Hagaz!ne.

Advertisements

3 Responses to “Mezenplein door gemeente als bouwopslag misbruikt”

 1. Bastiaan said

  Groot bord er bij.

  BOUWMATERIALEN GRATIS MEENEMEN.

  Maar het zal er wel meer mee te maken hebben dat die omwonenden in huizen wonen die of af zijn of ze kunnen en/of willen niet klussen.
  In een wijk met uitsluitend huurwoningen kan je rustig bouwmaterialen op een pallet laten staan, want niemand die het meeneemt.
  In een wijk als de Vogelwijk moet je het echt niet in je hoofd halen een pallet dakpannen te laten staan want na een paar dagen is alles weg.
  Inclusief de pallet die in de open haard verdwijnt.
  Dat zou aan en rond het Mezenplein niet anders mogen zijn.
  Er moet structureel iets mis zijn met de kluskwaliteit van die omwonenden.
  De gemeente zou kluscursussen moeten geven om van hun overtollige bouwmaterialen af te kunnen komen.

  Met een beetje geluk slaat die vonk dan over en moet de gemeente haar beleid gaan bijstellen.
  Want als dié mentaliteit zich meester zou maken van de bevolking dan kan het niet gebeuren dat straten wekenlang opgebroken blijven liggen want voor je het weet ben je al je zand, je stenen en wat dies meer zij kwijt.
  Dus straat open, stenen aanvoeren en gelijk neerleggen en in plaats van zand kunnen ze dan maar beter steenlijm gebruiken.
  Dus beste mensen, ziet u eenzaam achtergelaten bouwmaterialen, neem alles mee en met wat doorzettingsvermogen van onze kant wordt die gemeente gewoon gedwongen om reparaties als een haas uit te voeren en hun materiaal direct weg te halen, want anders zijn ze het kwijt voordat ze zijn begonnen.
  Den Haag wordt schoon.

 2. Thomas Bennik said

  Ik moet heel regelmatig in het Rode Kruis Ziekenhuis zijn en koop dan op het mezenpleintje brood en zo. Het is er al ruim een jaar echt een zootje. Er wonen ook veel oude mensen in de buurt die half hun nek breken over de vele opbrekingen en zandtoestanden. Elders was er misschien al de fik in gestoken. Thomas

 3. Wim said

  Pfff.. Mezenplein, geen kansenzone, geen kansenbewoners en geen bewonersvereniging met een dik budget van onze Jip en Jul, Jettâh knettâh en Bert.
  Wat valt daar nou te winnen?

  In de probleemwijken stikt het van de bewonersorganisaties die allemaal dikke budgetten krijgen en vervolgens niets aan de problemen doen omdat dan hun belangen geschaad worden. Men is er alleen maar op uit om de problemen voort te laten duren om hun organisaties uit te kunnen bouwen, en meer werk en budget voor zichzelf te genereren. Dat geldt ook voor die verslaafde daklozen die niet af mogen kicken omdat anders een debiteur uit het declaratiesysteem verdwijnt.
  De zorg en welzijnsmaffia zijn onze grootste problemen in Den Haag, het is een monster waar iedere dag wel weer een kop aangroeit en de gemeenteraad weet het en is niet bij machte er iets aan te doen.
  Zie hier de situatie zoals die is en waarbij de zielige allochtoon alleen maar als excuus wordt misbruikt voor het eigen gewin en gezien de bewoners rond dat Mezenplein niets van het boven geschetste hebben om als zielig te kunnen worden aangemerkt, valt er ook geen schone woonomgeving af te dwingen en mogen ze letterlijk omkomen in die troep.
  Want degene die ze in de rotzooi laten verzuipen in deze maatschappij, dat ben jij.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: