DenHaagOrg

Puur Haags

Knaagdierenopvang zoekt met spoed vrijwilligers

Posted by ingezonden mededeling on 8 July, 2008

Stichting knaagdierenopvang  ‘het Knagertje’  is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door het vertrek van diverse vrijwilligers in verband met studie, een baan elders en de vakantietijd is er een tekort ontstaan. Het verzorgen van de dieren is nog niet in gevaar, maar de grens komt wel dichtbij. Wij zoeken dierverzorgers met als belangrijkste taken het verschonen van de kooien, verzorgen en controleren van de dieren in het algemeen en het schoonhouden van de opvang.

Ook zijn wij op zoek naar beheerders. De beheerder stuurt de ploeg aan, staat de bezoekers te woord, is het aanspreekpunt bij vragen, neemt de telefoon aan, is verantwoordelijk voor de administratie en de gang van zaken in de opvang tijdens zijn of haar dienst. We zoeken voor beide functie mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en een hart voor dieren hebben, maar ook goed samen kunnen werken met mensen.

De werkzaamheden vinden van maandag tot en met vrijdags plaats van ca 18:00 uur tot ca 22:00 uur, zaterdags van ca 12:00 uur tot ca 16:00 uur en op zondag wordt er in wisselende bezetting gevoerd, maar is de opvang gesloten. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om overdag in de opvang te werken, maar bij het aanmelden van voldoende geschikte vrijwilligers zou dit over enige tijd wel tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Heeft u wat tijd over en wilt u zich nuttig maken in de opvang, bel dan tijdens de openingsuren: 070-4400940 en maak een afspraak om eens te komen kijken . Meer informatie kan ook per email aangevraagd worden via personeel@knaagdierenopvang.nl.

Ook zoeken wij altijd mensen, om ons te helpen bij andere belangrijke zaken, zoals de PR en dan voornamelijk voor het minimaal wekelijks verzamelen van informatie over onze dieren om onze en diverse andere websites up-to-date te houden, om aan fondsenwerving te doen, te collecteren en om onze webwinkel in te richten en bij te houden.

Advertisements

One Response to “Knaagdierenopvang zoekt met spoed vrijwilligers”

 1. Lindaatje said

  Ik wil wel, maar stik soms door de allergie; één dwerghamstertje thuis gaat nog wel.
  Vroger geholpne bij het Vogelasiel en De Wijs.

  Al mijn hammies komen uit het Knagertje, zoals Jantje, Engeltje, Gompie, Pietertje, HenryHubble, roepnaam Dirk en mijn huidige stokoude Daisy, Daisy give me your answer do…..

  Goed idee: een tijdje terug hebben ambtenaren geklust als vrijwilliger bij diverse organisaties. Was dat een eenmalige actie van vertoning van goed gedrag?
  Beste meneer Baldwewsingh in het kader van goed burger- en dus ambtenaarschap, wijs weer eens een paar ambtenaren als vrijwilliger aan en laat ze helpen bij het Knagertje en kom over de brug met een zak geld voor een behoorlijke huivesting.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: