DenHaagOrg

Puur Haags

Licht op Escamp, bewoners maken theater

Posted by jandewandelaar on 17 June, 2008

Bewoners vanuit stadsdeel Escamp kunnen workshops gaan volgen bij Theatergroep Drang. De workshops dienen als aftrap voor het project Licht op Escamp. Het gaat om workshops op het gebied van muziek, dans, acteren en schrijven. Iedereen, ervaren of juist niet, kan zich inschrijven. Het project is een initiatief van Culturalis, de Haagse organisatie  voor Cultuurparticipatie.

In Licht op Escamp komen actuele thema’s uit de buurt aan de orde. Het resultaat van de workshop zal (onder voorbehoud)  op 29 juni te zien zijn in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Aan het eind van het jaar moet het project leiden tot een spectaculaire theatervoorstelling in het Culturalis theater in de Hobbemastraat (Schilderswijk). Bij succes gaat het programma ook naar de andere Haagse wijken.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar panjadeklerk@culturalis.nl of bel 070-3025880. Kijk ook voor meer informatie op Drang.
Licht op Escamp is een project van Culturalis en Theatergroep Drang.

Partners:
Florence, MOOI Escamp, Boog en de Dienst Openbare Bibliotheek. De Gemeente Den Haag en Fonds 1818 ondersteunen het project

Advertisements

One Response to “Licht op Escamp, bewoners maken theater”

  1. […] Licht op Escamp, bewoners maken theater […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: