DenHaagOrg

Puur Haags

Puchstad nummer 1 heeft er weer een Puchrijder bij

Posted by ingezonden mededeling on 14 May, 2008

Dennis Flipse uit Delft (17) heeft door het kopen van een lot tijdens PinkPuch in het Paard van Troje, Tweede Pinksterdag, de enige echte PinkPuch gewonnen. Hij had de Puch al zien staan bij de sponsor René Looman.
‘Echt te gek’, zegt Dennis, ‘en er is er maar één van’ ! Na de trekking bood zich al meteen een koper aan voor het Puchje. Maar dat doet hij niet, zijn Puch gaat naar een vriend en hij gaat zelf op de PinkPuch rijden.
 
Op Tweede Pinksterdag organiseerde EJ Esther (alias Esther Langendam) een tweede PinkPuchfeest. Met het te winnen PinkPuchje als trekker. En uiteraard mét Puchjes naast de deur.
 
Een knallende opening door The Getaway, een band met jonge, zeer enthousiaste muzikanten. Eindelijk werd hun droom waar: een optreden op het grote podium van Het Paard van Troje. Alleen de opkomst van het publiek liet op de vroege avond wat te wensen over.
 
Tweede band ‘Oversized’- met een gelukkig wat meer gevulde zaal- bracht tijdens, een registratie van Kouwe Klauwen in januari op de achtergrond, een eigen nummer ‘kouwe klauwen’ met stevig Westlands accent.
En mooie covers waaronder Santana’s versie van ‘She is not there’….de blije Dennis Flipse

 
Toen werd het tijd voor de loting én benoeming van wethouder Frits Huffnagel als ‘ereburger van nr 1’Puchstad Den Haag. Toen de wethouder op de PinkPuch met Helga achterop, het toneel op kwam werd het wat stil in de zaal.
Eindelijk, het moment is daar. De wethouder gaf toe ‘nog nooit op een Puch gezeten te hebben’. Maar het een hele eer vond.
‘Helga’ lootjesverkoopster die avond in originele Oostenrijkse klederdracht: een zeer sexy dirndl, had de lootjes voor de trekking al klaar liggen in haar mandje.
Nadat de wethouder was benoemd als ereburger van Puchstad nr 1, door EJ Esther, mocht hij het winnende lot trekken.
Daarna was het aan Livin Blues Xperience om de avond af te sluiten met een waanzinnig optreden.
Mondharmonica speler Francois Spannenburg toverde tijdens het spelen kleine lichtjes uit zijn mond die over het toneel vlogen naar leadzanger Nicko Christiansen en er onstond een mysterieus een muzikaal lichtdansje.
 
In iedergeval heeft Den Haag heeft er weer een Puchrijder bij !

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: