DenHaagOrg

Puur Haags

Netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur in stadsdeel Escamp

Posted by jandewandelaar on 1 May, 2008

In stadsdeel Escamp gebeurt momenteel veel op het gebied van kunst en cultuur. In georganiseerd en ongeorganiseerd verband wordt gedanst, geschilderd, gemusiceerd, theater gemaakt en er is steeds meer aandacht voor cultureel erfgoed en community art. In navolging op de Netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur in stadsdeel Laak op 7 februari 2008, volgt er ook een in stadsdeel Escamp.

Ook deze keer het initiatief van de Makelaar Wijkcultuur in samenwerking met stadsdeel Escamp. Deze bijzondere bijeenkomst is op donderdag 15 mei 2008 in Koorenhuis twee, Zuidlarenstraat 56, Den Haag. Het programma is van 19:30 uur tot 22:30 uur (vanaf 19:00 uur inloop) en bestaat uit presentaties van nieuwe plannen, een talkshow, korte optredens en voldoende tijd en ruimte tussendoor om te netwerken en ideeën uit te wisselen. De ‘Vonk die Overslaat’ (Aktieplan Wijkcultuur) begint langzaam maar zeker de vorm aan te nemen van een goedaardig doch hardnekkig virus dat langzaam maar zeker geheel Den Haag aansteekt.

In stadsdeel Laak begon het al aardig te broeien. En ik kan het weten want ik was er zelf bij!

Zal mede hierdoor Den Haag uiteindelijk dan toch de hoofdstad gaan worden van Nederland??? Is die rode rakker van de PvdA, onze Haagse ex-wethouder Pierre Heijnen, daar in de Tweede Kamer dan toch helderziende of heeft hij voorkennis?!? Wie zal het zeggen??

Advertisements

2 Responses to “Netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur in stadsdeel Escamp”

  1. Lindaatje said

    Je moet toch wat doen, met al die leegstaande winkels in Den Haag ZW; maak er galeries van zoals reeds gebeurt op de Leyweg.

  2. […] Netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur in stadsdeel Escamp   […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: