DenHaagOrg

Puur Haags

Den Haag klaar voor Haagse Koninginnedag 2008!

Posted by ingezonden mededeling on 29 April, 2008

Den Haag kleurt dit jaar oranje door allerlei leuke evenementen rondom het centrum. Haagse Koninginnedag 2008 wordt georganiseerd door Stichting De Ooievaart. Bij de kassa’s van de Haagse filialen van de HEMA, V&D, Bijenkorf en andere winkelbedrijven aan de Grote Marktstraat zijn de flyers te krijgen met daarop het overzicht van het gehele programma. Op vertoon van deze flyer krijgt men leuke kortingen bij de diverse activiteiten.

De aftrap van Haagse Koninginnedag 2008 vindt plaats aan de Avenue Culinaire. De Dunne Bierkade is dan ook het centrum van alle activiteiten tijdens Haagse Koninginnedag 2008.

Diverse culturele instellingen openen hun deuren op Koninginnedag en brengen een bijzonder programma. Het museum Escher in het Paleis organiseert rondleidingen onder de titel ‘Op bezoek bij Koningin Emma’. Daarnaast rijdt een historische bus van de HTM met een gids van Residentie Ontdekkingen rond langs Haagse koninklijke plaatsen, waaronder Paleis Huis ten Bosch.

Tussen de Bierkade en het Lange Voorhout rijden Haagse koetsjes, terwijl het Haags Historisch Museum biedt haar gasten de mogelijkheid om schietles te nemen bij de St. Sebastiaans Schutterij. Voor diegenen die al wandelend de stad willen ontdekken, organiseert ‘t Gilde oranjewandelingen vanaf het Plein.

Tussen alle bedrijvigheid door bieden de grootwinkelbedrijven aan de Grote Marktstraat de mogelijkheid om heerlijk te gaan winkelen. De winkels aan de Grote Marktstraat zijn geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Het volledige programma van Haagse Koninginnedag 2008 is te vinden op de website www.haagsekoninginnedag.nl

Haagse Koninginnedag 2008: ontdek uw eigen stad!

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: