DenHaagOrg

Puur Haags

Het leukste jazzfeest van Nederland

Posted by ingezonden mededeling on 9 April, 2008

Het leukste jazzfeest van Nederland barst op 23 en 24 mei a.s. weer los! Op een druk bezochte persconferentie heeft festivaldirecteur Ruud Wijkniet op 12 maart j.l. het programma van de derde editie van The Hague Jazz onder grote bijval bekend gemaakt. Natuurlijk hopen wij van harte dat u ons festival ook dit jaar weer bezoekt!

Het programma (23 mei & 24 mei) is een mooie mix van oud en nieuw, populair en onbekend, van mainstream en underground, van instrumentaal en vocaal, van comeback en debuut. Nu al is er een hype aan het ontstaan over artiesten die op The Hague Jazz voor het eerst in Nederland spelen, zoals de Spaanse doedelzakvirtuoos Hevia, de jonge honden van JazzKamikaze en de imponerende zangeres Caroline Henderson, maar ook de concerten van Level 42, met als speciale gast de meesterdrummer Billy Cobham, en Miriam Makeba (the farewell concert) krijgen veel aandacht.

In Den Haag en omgeving is ook de Haagse inbreng warm ontvangen, en we krijgen tientallen mailtjes van onze trouwe fans die blij zijn dat we werk hebben gemaakt van hun tips en suggesties. The Hague Jazz wordt één groot swingend feest. Wij adviseren u om z.s.m. uw kaarten te reserveren, aangezien vorig jaar de tweede festivaldag volledig was uitverkocht, en de kaarten alleen nog op internet voor woekerprijzen te krijgen waren. (voor kaartverkoop: klik hier)

Advertisements

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: