DenHaagOrg

Puur Haags

Non-profitorganisatie Gloheca interessant voor minder draagkrachtigen

Posted by ingezonden mededeling on 21 February, 2008

Medische keuringen voor het verlengen van het rijbewijs zijn veelal kostbaar voor minder draagkrachtigen in de samenleving en de doelgroep 70-plussers . De organisatie Gloheca biedt deze maar ook andere professionele diensten op het gebied van de gezondheidszorg aan voor aanmerkelijk lagere prijzen dan het officieel geldende tarief. Zo wordt voor ouderen in Den Haag de rijbewijskeuring voor slechts 20 euro uitgevoerd. Ouderen zijn hiervoor elke dag welkom en worden met veel zorg behandeld. Gloheca hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan de Haagse gemeenschap.

glohecaklein.jpg

In tegenstelling tot GGD of KLM biedt Gloheca 24 uurs diensten gratis aan voor reizigers en is men ook op zaterdag en ‘s avonds welkom zonder extra avond- of weekendtarief. Zo kan men er terecht voor reisvaccinaties, veel goedkoper dan GGD en KLM. Bovendien komt men voor reisadvies gelijk terecht op het spreekuur van ervaren geneeskundige artsen.

Naast het leveren van medische diensten, is Gloheca ook actief op sociaal en maatschappelijk terrein. Zij ondersteunt en bouwt scholen en weeshuizen in derdewereldlanden.

Info: Gloheca

Advertisements

4 Responses to “Non-profitorganisatie Gloheca interessant voor minder draagkrachtigen”

 1. Is Gloheca een sponsor van Den Haar.org.

  Ik lees 1 reclamespot ?

 2. interniek said

  Beste Don Quichotte,
  De eerste (euro)cent – in de tien jaar dat ik binnen denhaag.org actief ben – moet ik nog binnenhalen. Gloheca kwam met bijna een smeekbede voor een vermelding van hun organisatie ten aanzien van eerdere vermeldingen van ‘goedkope’ rijbewijskeuringen voor ouderen. Dat bleek echter een landelijk commerciële organisatie te zijn. Voor één keer dan, dacht ik toen. Dus vandaar. Hoe zij aan hun geld komen weet ik ook niet als je niet gesubsidieerd wordt. Maar ouderen kunnen er beter van worden in ieder geval financieel. Voldoende geïnformeerd zo?

 3. Picobello hoor Interniek , je doet zo je duit in het zakje van de bijdrage aan de samenleving en dat is zeer eervol.

 4. h.g. hartstra said

  Vanaf 1-1-2008 vallen de rijbewijskeuringen onder het BTW tarief van 19%.
  Is hiermee rekening gehouden in het tarief?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: