DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  De oude boom,hij is niet meer

  Patience overcomes everything was de titel van een foto die ik in 2006 maakte. Op de foto zie je een oude boom die wordt  doorklieft door het hekwerk waar hij in de loop van de jaren mee vergroeid is .  De situatie met de boom kende ik al heel lang maar  pas toen ik er […]

  André

  Helaas is André van Velzen (hier links) een paar weken geleden overleden. Het was een prettig mens en wij zagen hem graag op de Opûh Koffie. Hij observeerde en luisterde ook meer dan dat hij zei. We weten dat hij goed voor zijn moeder zorgde. Rust in Vrede Andre.

  Chuck Deely is back in town

  Nadat ik op 28-7-21 tijdens het wandelen richting Centraal Station liep keek ik ter hoogte van de sokkel met het beeldje van Chuck Deely en zag dat het beeldje verdwenen was . Bij thuiskomst direct via twitter richting de Gemeente Den Haag er melding van gemaakt.  De gemeente reageerde dat het in reparatie is ivm beschadigen/vandalisme.  Onlangs Melde Gerard […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Groenbedrijf Den Haag bestaat 100 jaar

Posted by Interniek on 25 November, 2007

Dat onze stad Den Haag het stempel van ‘Groene stad aan zee’ heeft, hebben wij voornamelijk te danken aan de hard werkende medewerkers van het Groenbedrijf Den Haag van de de Dienst Stadsbeheer. Het blijkt dat de dienst deze maand 100 jaar bestaat maar dat dit niet gevierd wordt. Foutje in de organisatie?

Advertisement

4 Responses to “Groenbedrijf Den Haag bestaat 100 jaar”

 1. George said

  Als meneer Baldewsingh zelf alle aandacht opeist en voortdurend op de voorgrond meent te moeten staan, dan zie je dus niet meer wat er áchter die pompeuze verschijning gebeurt.
  Niet dat het hém wat kan schelen, die mensen zijn alleen maar een middel voor hem om zichzelf te kunnen profileren. En ere wie ere toekomt, komt in zijn vocabulaire niet voor.
  Dat is een typische PvdA kwaal.
  Henk Kool heeft er ook zo’n handje om de echte motoren in Den Haag dood te zwijgen, zoals ook hier weer is gebleken.
  http://geertje.web-log.nl/geertje/2007/10/komputerhulp.html

 2. Anal Poet said

  ” Henk Kool heeft er ook zo’n handje om de echte motoren in Den Haag dood te zwijgen, zoals ook hier weer is gebleken. ”

  Da’s niet waar, want Henk heeft in China net ‘n Lintje van de Kleere Keizer gekregen.

  Dús worden we volgend jaar een Gated City.

  Nu nog op zoek naar de Kiezer …

 3. Noch kool noch Baldeswingh zijn de kwade pieren.
  Tenzij ik mij niet vergis valt dit onder wethouder Stolte die onbewust gezorgd heeft voor een revolte. Wat mij betreft mag het groenbedrijf de bloemetjes eens buiten zetten, met of zonder zo’n vergeetachtige ver-van-mijn-bed-houder/wethouder.

 4. automyhaiguat said

  jjbvc ,
  generic hydrocodone, adipex, generic ambien, ativan, ephedra diet pill, generic xanax, alprazolam effects side xanax,
  vcjjd^%$#@ ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: