DenHaagOrg

Puur Haags

 • Meest recente berichten: Haagspraak

  Onbekende held

  Wandelend over de Mauritskade besloot ik de Nassaulaan over te gaan. Ik wandelde Takma’s bruggetje op en liep aan de huizenkant verder. Mijn aandacht werd getrokken door een koperen bord aan de gevel van Nassaulaan 1. Ik had het bord wel eerder gezien maar dacht dat het een naambord van het in dit huis gevestigde […]

  Knurft

  Dit is de afbeelding die ik krijg op Twitter wanneer ik Knurft Dijkshoorn aanklik. Ik was het alweer vergeten, maar medeauteur Roel zette een tweet Naakt met een brandende frituurpan – voortgetrokken door 12 sledehonden – dwars door een gletsjer rijden terwijl je het verzameld werk van Gerard Joling luistert is prettiger dan 5 minuten […]

  Den Haag op pelgrimroutes Santiago de Compostella

  Onlangs zag ik een klassieke Amerikaanse bus op het Kerkplein staan. Ik liep om de bus heen om hem rondom te kunnen bezien toen mijn oog viel op een bronzen Jacobsschelp die op het trottoir was bevestigd. Bij verder kijken zag ik dat er meer schelpen waren bevestigd … De Grote of Sint-Jacobskerk is onderdeel […]

 • Recent Comments

 • Follow DenHaagOrg on WordPress.com
 • Archives

Gemeente Den Haag beticht van schijninspraak

Posted by Interniek on 3 August, 2007

Locoburgemeester Bert van Alphen van Den Haag reageerde verrast op de kritiek naar de gemeente die twintig bewonersorganisaties in een manifest hebben neergelegd. Schijninspraak luidt de klacht waar de Hagenaar al jaren mee te maken heeft … meer

Bronnen: Volkskrant, ADHD, Mondige Burger

Advertisements

4 Responses to “Gemeente Den Haag beticht van schijninspraak”

 1. Van Alphen zit mede door zijn eigen doordrammerij opgescheept met de erfenis van Jetta, die dove kwartel die ook nooit luisteren wilde.
  Als dit college het loodje legt, dan zullen we ze vanwege die schijninspraak ook schijnheilig laten verklaren.
  Rome is tenslotte omringd door de drugsmaffia, dus ze zullen zich wel thuis voelen.

  De uitzending van Premtime met die schijninspraak over het Vennepark is hier te vinden.

 2. Frans said

  Mondigeburger;
  U is weer een ouderwets bezig.

  Ik ben even zo vrij geweest een stukje proza van u bij Wil Vonk te lenen omdat dat wel aardig aansluit bij dit artikel.

  Mondige burger schreef;
  De POS, Project Organisatie Stadsvernieu(l)wing

  De tentakels van Adri Duivesteijn, die beleid in de wijk dropten en met hun voelsprieten aftastten of er niet teveel weerstand was.
  En dan de plannen weer intrekken en via een omweg er toch weer proberen door te drukken.
  Dit kat en muisspel heeft vele vrijwilligers doen afzien en heeft geleid tot de puinhoop die het uiteindelijk werd.
  Toen het echt te gortig werd in het Zeeheldenkwartier, is die hele projectstaf zelfs eens uit hun pand aan de Piet Heinstraat gelazerd en toen werd het pand bezet tot Adri zijn valse neus liet zien om de mensen weer met een kluitje in het riet te kunnen sturen.
  Toen hadden we al die rambtenaren er al uit moeten trappen, maar dat kan nu nog steeds, want het spelletje wordt ook nú weer gespeeld.
  En Bert van Alphen die zelf met zijn kompaan in het kwaad, die dove kwartel, die Jetta Klijnsma, verantwoordelijk is voor vele misstanden, zegt nu ook niéts te begrijpen van de commotie dat maar liefst 20 organisaties hem ineens voor zijn schenen schoppen.
  Hoelang denkt u dat die mensen al geschoffeerd worden?
  Werd in de tijd van Adri nog afgetast hoe het één en ander overkwam, nu heeft men zelfs die werkwijze op de helling gezet.
  Het is slikken of stikken.
  Het is een wonder dat er nog nooit een handgranaat in die raadszaal gesmeten is, maar wat niet is, kan met de huidige verruwing in deze welzijns”sport” nog komen.
  Ze hoeven in Den Haag ook helemaal niet bang te zijn voor terroristen.
  Waar men wel beducht voor moet zijn, zijn die Hagenaars die de rotzooi en de waanzin zo zat zijn, dat die een keer helemaal door het lint gaan.
  En geef ze eens ongelijk.

 3. Frans said

  We doen ook nog maar even een duit in het zakje.

  http://snipurl.com/1p7e4

 4. Johan said

  Ze doen bij dhtk ook nog even een duit in het zakje.

  http://snipurl.com/1p7e4

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: